SNIJDEN, RILLEN EN STANSEN VAN DRUKWERK

Snijden, rillen en stansen van drukwerk in Hoofddorp.

SNIJDEN

Snijden is de laatste stap in de afwerking. Als het drukwerk voorzien is van lak, vernis of een laminaat kan het gesneden worden. Er zijn speciale snij-vormen mogelijk. Denk dan aan: briefpapier dat bijvoorbeeld aan één kant een hoekje van 45 graden heeft of visitekaartjes met ronde hoeken.

STANSEN VAN DRUKWERK

Ook stansen is mogelijk. Zie hierboven, de afbeelding van de presentatiemap van de Millenaar Adviesgroep. Door gebruik te maken van op maat gemaakte stansen is uw drukwerk uniek en helemaal in lijn met uw huisstijl.

RILLEN

Rillen van drukwerk zorgt er, bij folders, voor dat het drukwerk netjes opengevouwen kan worden zonder dat het papier kan scheuren / breken of plooien. Bij brochures is kan het erg mooi zijn om een vouwlijn aan te brengen, zodat men de brochure helemaal open kan vouwen, zonder dat deze steeds weer dicht klapt.

Bij het snijden, rillen en stansen moet rekening gehouden worden met de bindwijze van het drukwerk. Neem contact op met Drukkerij van Hulzen voor tips of meer informatie.

DRUKWERK

Drukkerij van Hulzen staat ook voor producten in een bijzondere vorm. Geef uw wensen aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bewaren

NEEM CONTACT OP:

Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Uw vraag of opmerking:

REFERENTIE:

“Als wij het laatste vel briefpapier pakken bellen wij met enige paniek naar Drukkerij van Hulzen. Prettig is dat het drukwerk altijd snel geleverd kan worden zonder verlies van kwaliteit.”

H. Buchner, AA Verhuizers, Nieuw Vennep

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD:

Drukkerij van Hulzen bedrukt alleen FSC-gecertificeerd papier. Zo dragen wij ons milieuvriendelijke steentje bij.