DRUKWERK LAMINEREN VERNISSEN OF LAKKEN

Het aanbrengen van een bijzondere inktlaag, een vernis-, gom-, lijm- of afkraslaag en dergelijke, of het aanbrengen van bijzondere (veiligheids)kenmerken op drukwerk. Bewerkingen kunnen ook bescherming inhouden.

VERNISSEN

Vernis is een chemische stof (een oplosmiddel en een celluloselak) die aangebracht wordt over het drukwerk. Om zo de invloed van weer, vocht en licht te verminderen. Naast vernissen kan drukwerk ook gelamineerd of gelakt worden.

LAMINEREN

Bij lamineren komt er een plastic beschermingsfolio over het droge drukwerk heen. Dit kan op twee manieren: als een matte of als een glanzende afwerking. De folie geeft een hoge weerstand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen.

Speciaal drukwerk en afwerking in Hoofddorp.

UV LAKKEN

Een UV lak maakt het leggen van mooie accenten mogelijk, op specifieke plaatsen in uw drukwerk. Hier wordt een glanzende plaatselijke of volledige lak gelegd bovenop het drukwerk. Deze lak geeft een glossy effect en laat een specifiek onderdeel van het drukwerk, bijvoorbeeld een logo of een illustratie meer opvallen.

Tip: in plaats van één enkel onderdeel te lakken kunt u er ook voor kiezen om de hele cover van een brochure te lakken en dan bepaalde onderdelen ‘uit te sparen’. Dit maakt het drukwerk nog interessanter voor de ontvanger om naar te kijken.

Naast vernissen, lamineren of lakken kunt u uw drukwerk ook imposanter maken door gebruik te maken van allerlei verschillende bindtechnieken.

DRUKWERK

Drukkerij van Hulzen staat ook voor producten in een bijzondere vorm. Geef uw wensen aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bewaren

NEEM CONTACT OP:

Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Uw vraag of opmerking:

REFERENTIE:

“Als wij het laatste vel briefpapier pakken bellen wij met enige paniek naar Drukkerij van Hulzen. Prettig is dat het drukwerk altijd snel geleverd kan worden zonder verlies van kwaliteit.”

H. Buchner, AA Verhuizers, Nieuw Vennep

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD:

Drukkerij van Hulzen bedrukt alleen FSC-gecertificeerd papier. Zo dragen wij ons milieuvriendelijke steentje bij.