WIRE-O, LIJMEN OF NIETEN VAN DRUKWERK

WIRE-O

Wire-o is een veel gebruikte bindwijze. Het binnenwerk moet geponst worden. Door middel van een metalen spiraal wordt het binnenwerk aan elkaar verbonden. Een voordeel van wire-o binding is dat brochures die nogal dik zijn geworden en die zo afgewerkt zijn, toch goed zijn door te bladeren. De metalen spiraal is er in verschillende kleuren (handig om even te onthouden – is uw huisstijl-kleur ook beschikbaar?).

Tip: uw digitale gedrukte sales-leaflets hoeven niet aan elkaar geniet te worden. Maak er een net boekwerk van door te vragen naar een wire-o binding!

Informatiegids voor KSH.

INBINDEN

De vellen worden per katern samengebonden, verzameld en daarna vastgehecht aan een kaft.

NIETEN

Als u een niet te dik magazine of brochure laat maken kunt u overwegen het binnenwerk aan de cover te nieten. Let op: nietjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

LIJMEN

Binnenwerken van boekjes zijn te lijmen, maar er is kans dat na verloop van tijd de lijm makkelijker gaat loslaten. Lijmen is een goede oplossing voor schrijfblokken, bureau-onderleggers en kalenders.

DRUKWERK

Drukkerij van Hulzen staat ook voor producten in een bijzondere vorm. Geef uw wensen aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bewaren

Bewaren

NEEM CONTACT OP:

Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Uw vraag of opmerking:

REFERENTIE:

“Als wij het laatste vel briefpapier pakken bellen wij met enige paniek naar Drukkerij van Hulzen. Prettig is dat het drukwerk altijd snel geleverd kan worden zonder verlies van kwaliteit.”

H. Buchner, AA Verhuizers, Nieuw Vennep

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD:

Drukkerij van Hulzen bedrukt alleen FSC-gecertificeerd papier. Zo dragen wij ons milieuvriendelijke steentje bij.