UW WERK IS ONS WERK.
GOED WERK MAAKT INDRUK.

DRUKWERK

Naast handelsdrukwerk drukt Drukkerij van Hulzen reclamedrukwerk, digitaal drukwerk en printwerk. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van door Drukkerij van Hulzen vervaardigd handelsdrukwerk. Meer informatie over huisstijl drukwerk.

Huisstijl drukwerk.

Huisstijl (Pantone) drukwerk zoals brief- en factuurpapier, enveloppen, visitekaartjes (verschillende formaten en ‘klapkaartjes‘), with compliments cards, schrijfbloks, etiketten, stickers (eventueel weerbestendig).

Brochures.

Programmaboekjes, gidsen, brochures, jaarverslagen, mappen en rapporten. Geniet, gebrocheerd, gebonden, wire-o en thermisch inbinden. Er zijn verschillende oplossingen.

Presentatiemappen.

Presentatiemappen in diverse formaten en uitvoeringen. Uw idee zetten wij om naar een mooi en passend product. Bijna alles in mogelijk. Neem contact op voor of tijdens het ontwerpproces, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Formulieren en doordruksets.

Zelfdoorschrijvende sets (zelfs tot 6-voud), genummerd of ongenummerd, in bloks en als losse formulieren, schrijfbloks, notitiebloks, memoblokjes en kettingformulieren kunnen allemaal in uw eigen huisstijl kleuren gedrukt worden. Meer informatie over nummeren.

AFWERKING

Alle producten zijn maatwerk. Daardoor zijn er verschillende afwerkmethoden te combineren. Denk aan: vernissen, foliedruk, vergaren, vouwen, rillen, boren, perforeren, stansen, snijden, lijmen, nummeren, nieten, wire-o binden, lamineren, plastificeren en hardcover, brocheren, garenloos binden en pregen.

Rillen, perforeren en brocheren.

Een full colour brochure ingebonden in een mapje met rillijnen. En toevoeging van een perforatielijn om de antwoordkaart te kunnen afscheuren.

Speciaal drukwerk en stansen.

Drukkerij van Hulzen staat ook voor producten in een bijzondere vorm. Geef uw wensen aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

GROOT FORMAAT POSTERS EN ROLL-BANNERS

Groot formaat prints.

Grootformaat posters tot A0 formaat en zelf nog groter behoort bij Drukkerij van Hulzen tot de mogelijkheden. Standaard geprint op Heavy Coated papier, maar ook mogelijk op glossy papier, vinyl, canvas, eventueel gelamineerd.

Specifiek voor stoepbordposters gebruiken wij watervastpapier. Roll-banners en posters opgeplakt op polystereen met een standaard behoren bij Drukkerij van Hulzen tot de mogelijkheden.

DIGITAAL DRUKWERK

Speciaal drukwerk en afwerking.

Een jaarverslag in een vorm van een waaier. Digitaal gedrukt in verband met beperkte oplage, gelamineerd, voorzien van ronde hoeken (gestanst) en ingebonden met een metalen boekschroef. U kunt uw jaarverslag natuurlijk eenvoudiger maken en inbinden met een wire-o ringband.

Voor kleine oplagen in full colour bedrukking is digitaal drukken of printen een goed alternatief. Meer informatie over digitaal drukwerk.

VRAGEN?

Heeft u vragen over drukwerk en de verschillende oplossingen die Drukkerij van Hulzen kan bieden? Neem contact op via onderstaand formulier of bel 023 565 36 61.

Bewaren

Bewaren

NEEM CONTACT OP:

Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Uw vraag of opmerking:

REFERENTIE:

“Door de korte lijnen, goede service en de 'Afspraak is afspraak mentaliteit' van Drukkerij van Hulzen hebben wij altijd binnen de gestelde termijn perfect drukwerk.”

Anita, Millenaar Adviesgroep, Hoofddorp

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD:

Drukkerij van Hulzen bedrukt alleen FSC-gecertificeerd papier. Zo dragen wij ons milieuvriendelijke steentje bij.